Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ερντογάν: «Τον τελευταίο καιρό επειδή δεν βγήκαμε στη Μεσόγειο, μερικοί βρήκαν το πεδίο άδειο»


ImageΑποκαλυπτικός ήταν ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν για τις αληθινές του προθέσεις αποστομώνοντας με την ευθύτητα του λόγο του και την απειλητικότητα της στρατηγικής του σκέψης,
όλους όσους στην Ελλάδα έβλεπαν στο προσώπου του τον κατάλληλο ηγέτη των ήπιων τόνων που θα «έφερνε» όπως ισχυρίζονταν τις δύο χώρες Ελλάδα και Τουρκία  κοντά.
Πιο συγκεκριμένα σχολιάζοντας την παρουσία του τουρκικού στόλου στην περιοχή, μετά την κρίση με τις γεωτρήσεις της κυπριακής Δημοκρατίας ο Τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε ότι «βρήκαν την Μεσόγειο άδεια και κάνουν ότι θέλουν.».
Συνεχίζοντας τις απίστευτα ροκλητικές του δηλώσεις που θύμιζαν τα λόγια Ρωμαίων αυτοκρατόρων ή Οθωμανών Σουλτάνων ο «μετριοπαθής» κατά ορισμένους Έλληνες δήλωσε ότι  «Τον τελευταίο καιρό επειδή δεν βγήκαμε στη Μεσόγειο, μερικοί βρήκαν το πεδίο άδειο. Δεν είναι γιορτή ούτε για σεριάνι. Τι δουλειά έχει το Ισραήλ εκεί; Το Ισραήλ δεν είναι μια χώρα ειδική στις έρευνες πετρελαίου».
Και αφού για δεκαετές ολόκληρες οι Τούρκοι ζητούσαν την δημιουργία δύο ξεχωριστών κρατών στην Κύπρο τώρα που υπάρχει η πιθανότητα να βρεθεί φυσικό αέριο στην νότια θαλάσσια περιοχή του νησιού θυμήθηκαν ξαφνικά ότι και οι τουρκοκύπριοι έχουν μερίδιο σε αυτό τον πλούτο. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου