Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ALERT: Συνεχίστηκαν όλο το βράδυ οι εισβολές μετά ληστείας σε σπίτια στην Αττική



ImageΣυνεχίζονται με "κανονικούς ρυθμούς" οι εισβολές σε σπίτια και οι ληστείες ιδιαίτερα στην Αττική, με την κυβέρνηση και το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ να
απέχουν γενικώς από οποιαδήποτε προσπάθεια αντιμετώπισης όχι πια του φαινομένου, αλλά της καθημερινής πραγματικότητας.
Τι πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς στα Άνω Λιόσια δύο Ρομά, 17 και 18 ετών, -άγνωστο εάν είναι από αυτούς που είχε προσκαλέσει ο Έλληνας πρωθυπουργός το Δεκέμβριο του 2010 να έρθουν στη χώρα επειδή τους έδιωχναν από τη Γαλλία-  οι οποίοι νωρίτερα, μαζί με ακόμα δύο συνεργούς τους, που διαφεύγουν τη σύλληψη, λήστεψαν μια 78χρονη μέσα στο σπίτι της, στην οδό Πάρνωνος 440.
Οι δράστες ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη γυναίκα με την απειλή μαχαιριού και της άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά. Οι δύο συλληφθέντες εξετάζονται, για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλα παρόμοια αδικήματα.
Στο Κορωπί, στις 22.30, το βράδυ της Κυριακής , τρεις άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι ενός 62χρονου, ο οποίος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην αυλή, τον οδήγησαν με την απειλή μαχαιριού στο εσωτερικό και του πήραν 3.000 ευρώ και έναν φορητό υπολογιστή.
Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, τρεις άλλοι ληστές χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού 79χρονου στη Βαρυμπόμπη και, όταν εκείνος τους άνοιξε, τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου και χρησιμοποιώντας σωματική βία και του άρπαξαν ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια.
Στην Αρτέμιδα, στις 03.30 τα ξημερώματα, δύο άγνωστοι παραβίασαν παράθυρο σπιτιού, όπου κατοικεί 79χρονη, την οποία ακινητοποίησαν ασκώντας της σωματική βία και στη συνέχεια άρπαξαν μια χρυσή αλυσίδα λαιμού.
Στις 20:30 χθες το βράδυ στις Αχαρνές, στην οδό Αγ. Διονυσίου, άγνωστος εισήλθε σε ανθοπωλείο και, για να αρπάξει χρήματα, τραυμάτισε τον ιδιοκτήτη με μαχαίρι ελαφρά στα χέρια.
Και για να μην κουράσουμε με περιστατικά υπάρχουν ακόμη τουλάχιστον άλλες 5 περιπτώσεις ληστειών, από αυτές που δημοσιοποίησε η ΕΛΑΣ, στη Κηφισιά, στο Περιστέρι, στη Νέα Ιωνία, στο Αιγάλεω και στον Ασπρόπυργο.
Το defencenet.gr έχει τονίσει πάρα πολλές φορές και σε ανύποπτο χρόνο ότι η κατάσταση με την εγκληματικότητα και ιδιαίτερα αυτής που προέρχεται από αλλοδαπούς, έχει γίνει πραγματικά μάστιγα για την ελληνική κοινωνία. Δυστυχώς για πολλούς αυτοί που διαπράττουν τα εγκλήματα δεν είναι Έλληνες. Κάθε φορά όμως που τυγχάνει να είναι το διατυμπανίζουν με περισσή χαρά. Είναι το γελοίο του πράγματος. Μάλιστα κάποιοι άλλοι δείχνουν και να ανησυχούν για την αύξηση αυτή της εγκληματικότητας. Μάλλον μόλις ξυπνήσανε.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου