Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

«Μάζεψε τα από το υπουργείο. Έρχεται ο...Αβραμόπουλος»



Πάνος Μπεγλίτης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κυβέρνηση συνεΣκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν χθες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας όταν ο Πάνος Μεγλίτης δέχθηκε τηλεφώνημα από το Μέγαρο Μαξίμου στο οποίο τον ενημέρωναν ότι πρέπει να
αρχίζει να μαζεύει τα πράγματα του γιατί έρχεται εκεί στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, η πληροφορία που πήρε ο κ. Μπεγλίτης ήταν πώς αντικαταστάτης του επρόκειτο να είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο υπουργός Άμυνας αντιλήφθηκε μάλιστα ότι η αντικατάσταση ενδεχομένως να γινόταν μέχρι το βράδυ κι έτσι ξεκίνησε να αδειάζει το γραφείο του.
Η πληροφορία έκανε το γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων και έφτασε μέχρι τον κ. Αβραμόπουλο ο οποίος δεν γνώριζε τίποτα... . Μάλιστα ξεκίνησε ένα γύρο τηλεφωνημάτων σε δημοσιογράφους τους οποίους διαβεβαίωνε ότι δεν επρόκειτο να πάει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας χωρίς πάντως να είναι απολύτως κατηγορηματικός ότι δεν θα έπαιρνε κανένα πόστο σε ενδεχόμενη κυβέρνηση συνεργασίας.
Πάντως ο κ. Μπεγλίτης είναι πολύ ενοχλημένος από τον τρόπο που του διαμηνύθηκε η αντικατάσταση του και ανεξάρτητα με το ότι χθες δεν υπήρξε νέα κυβέρνηση είναι ήδη έτοιμος να εγκαταλείψει αν χρειαστεί το γραφείο του. 

http://www.iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου