Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΗΠΑ: "Θα συνεχίσουμε να οικοδομούμε ειρήνη με την Ρωσία ανεξάρτητα του ποιος είναι πρόεδρος"


Image"Την ώρα που διατηρούμε μιαν πολύ ισχυρή λειτουργική σχέση με τον πρόεδρο Μεντβέντεφ, αξιοσημείωτο είναι ότι καθ'όλη την επαναφορά των αμερικανο-ρωσικών σχέσεων στις καλύτερες συνθήκες του παρελθόντος,
στη Ρωσία πρωθυπουργός είναι ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Θα συνεχίσουμε να οικοδομούμε πάνω στην πρόοδο για επαναφορά των αμερικανο-ρωσικών σχέσεων στις καλύτερες συνθήκες του παρελθόντος, όποιος είναι ο επόμενος ρώσος πρόεδρος, επειδή πιστεύουμε ότι τούτο συμφέρει αμοιβαία, ΗΠΑ και Ρωσία, αλλά και τον πλανήτη", σχολίασε σήμερα ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, κ. Τόμι Βιέτορ, λίγο αφότου ανακοινώθηκε επίσημα στη Μόσχα ότι, στη διάρκεια του Μαρτίου '12 ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα διεκδικήσει την προεδρία.
Η αμερικανική κυβέρνηση εξέφρασε την προσδοκία να συνεχιστεί η πρόοδος για επαναφορά των αμερικανο-ρωσικών σχέσεων στις καλύτερες συνθήκες του παρελθόντος, "ανεξαρτήτως του ποις θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Ρωσίας".

"Το ερώτημα, ποιός θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Ρωσίας, εναπόκειται στο ρωσικό λαό να το καθορίσει" επισήμανε ο ίδιος.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου