Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Οι μάσκες έπεσαν !!! Αποκάλυψη !!! Μια ταξιαρχία της ευρωχωροφυλακής (EGF) εγκαταστάθηκε στην Λάρισα . Μάθετε τι είναι ...



Να είμαστε έτοιμοι για ΟΛΑ! 
Μάθετε τι είναι ...
EUROGENDFOR. Δεν ξέρετε τι είναι; Καιρός να μάθετε !!!

Απ΄ότι φαίνεται  επαληθεύεται  η  πληροφορία που είχαμε απο  το πρωί, ότι  δηλαδή τις δύο τελευταίες ημέρες  πέρασε  μέσω  Ηγουμενίτσας μια ταξιαρχία  της  γνωστής  EUROGENDFOR ή European Gendarmerie Force.
Συγκεκριμένα όπως  ανέφεραν  αυτόπτες μάρτυρες κάτοικοι  της Ηγουμενίτσας  αλλά και της Λάρισας    πλήθος   ανδρών με πολιτικά  που κρατούσαν   βαλίτσες με το σήμα της EGF  καθώς επίσης  και  πολλές νταλίκες  με μηχανοκίνητα  ( κάτι σαν τις  "αύρες" που χρησιμοποιούσε παλαιότερα  η δική μας αστυνομία) βγήκαν στην Ηγουμενίτσα και κατευθύνθηκαν  στην Λάρισα όπου και εγκαταστάσθηκαν.
Αν  όλα αυτά που ακούγονται πλέον  και απο ραδιοφωνικούς σταθμούς ( π.χ ράδιο 9  στην σημερινή εκπομπή  του  Δ.Καζάκη) είναι αλήθεια, τότε  είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πως οι  Ευρωπαίοι   "προστάτες" μας και η  ντόπιοι εντολοδόχοι τους   έχουν πανικοβληθεί  μιας και βλέπουν  τον ελληνικό λαό να είναι έτοιμος για εξέγερση.
Η  στρατοπέδευση   στην χώρα μας   μιας ταξιαρχίας  "ξυρισμένων κεφαλιών"  Γερμανικής και Ολλανδικής κυρίως καταγωγής,  σημαίνει  ότι   η καταρρέουσα κυβέρνηση  Παπανδρέου  έκανε ακόμα και αυτό που δεν τόλμησε να κάνει ο Μεταξάς  τον  Οκτώβριο του 1940.
Όλα  δείχνουν  πως  ή  επόμενη Δευτέρα που  καθορίστηκε,  γύρευε να δείς απο ποιούς  και γιατί,  σαν  ημέρα  εξέγερσης  των  απανταχού  "αγανακτισμένων", είναι  εκείνη  στην οποία  ίσως να  δούμε τα ξυρισμένα κεφάλια  των κατακτητών να  στέκονται  δίπλα  στα δικά μας τάγματα ασφαλείας.
Αυτό πάντως που έχει σημασία είναι  ότι  το καθεστώς  νοιώθει πως κολοβώθηκαν οι μέρες του  και κάνει ότι είναι δυνατόν  για να παραμείνει στην εξουσία , όχι ασφαλώς  επειδή το  θέλει αλλά επειδή  έτσι το διέταξαν τα αφεντικά  του.
Δεν  υπάρχει καμία αμφιβολία πως οι  προδότες της πατρίδας  μας , θάθελαν  να μπούν  σε  ένα  αεροπλάνο  και να  πάνε  σε  ασφαλή  μέρη  όπου θα χαρούν ανενόχλητοι  τα κλοπιμαία  και την αμοιβή της προδοσίας.
Τα αφεντικά  τους όμως   δεν έχουν την ίδια γνώμη.
Τους  λένε "σε πληρώσαμε  να κάνεις μια δουλειά και θα την αποτελειώσεις, μετά κάνε  ότι θέλεις".

Έτοιμος λοιπόν  ο Παπανδρέου να  χτυπήσει  τον  λαό και  με εισαγόμενους  φασίστες , έτοιμος και ο επόμενος εργολάβος   ο οποίος  δήθεν  θα επαναδιαπραγματευθεί   το χρέος   και το μνημόνιο, με  ή χωρίς την  συναίνεση του λαού.
Αν  σήμερα σκύψουμε το κεφάλι και φοβηθούμε   μερικούς  ξυρισμένους γορίλες της  νέας Γκεστάπο  που θα στέκονται  δίπλα στα  φασιστοειδή  καραγκιοζάκια με τα  άσπρα κράνη , τότε  καλύτερα να  πάμε  και να ανοίξουμε  απο τώρα τον λάκκο μας.
Ο Οκτώβριος  του  40  έβγαλε  λεβέντες και παλληκάρια  που πάλεψαν  για την πατρίδα και νίκησαν.Στο χέρι μας είναι  και ο Οκτώβριος  του  2011 να βγάλει   την πατρίδα μας  έξω απο τον βόθρο που μας έριξαν  όλα τα προηγούμενα  γιουσουφάκια  της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Οι Ευρωπαϊκοί λαοί και το κεφάλαιο,ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους, έχουν τα μάτια τους στραμένα στην Ελλάδα και στον Ελληνικό λαό.Οι μέν  περιμένουν  να δούν  ηρωικές πράξεις αντίστασης και αληθινού πατριωτισμού  για να ξεσηκωθούν και  οι δε  αγωνιούν  να διαπιστώσουν αν θα  πετύχει  η  νέα επιχείρηση "σοκ και δέος" που έχουν στήσει εναντίον της χώρας μας.
Σαν χθές διώξαμε τον Όθωνα και όλο το Βαυαρικό  σκυλολόϊ  που μας  είχαν φορτώσει οι προστάτιδες  δυνάμεις  δηλαδή  εκείνες που τον καιρό του  εθνικού ξεσηκωμού   χειροκροτούσαν  τον καγκελάριο Κλέμενς  Φον Μέτερνιχ   όταν τους έλεγε πως : 
«Η Ελλάδα είναι λέμβος άνευ εδάφους και πηδαλίου -πέρα απ' τα ανατολικά μας σύνορα. 300 ή 400 χιλιάδες κρεμασμένοι, στραγγαλισμένοι, παλουκωμένοι δεν σημαίνει τίποτα για μας. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες πνίξαμε δύο επαναστάσεις, στη Νεάπολη και στο Πεδεμόντιο. Ας ελπίσουμε ότι και η κρίση στην Ανατολή δεν θα 'χει καλύτερη τύχη. Οι Ελληνες είναι επικίνδυνος λαός, η επανάστασή τους πρέπει να συντριβεί».
Είναι αυτοί  που   και τότε και σήμερα  ήθελαν  και θέλουν να καταπνίξουν  την εξέγερση των  "ραγιάδων τρομοκρατών".
Ήλθε η στιγμή να αποδείξουμε  στον εαυτό μας  ότι  εχουμε "κότσια"  σαν και κείνα  του Μακρυγιάννη , του Παππουλάκου  και των άλλων μαρτύρων και αγωνιστών προγόνων μας .
Ήλθε η ώρα  να δείξουμε  την έξοδο σε όλα  τα  ντόπια και ξένα κοπρόσκυλα  που γυρίζουν δρυλίζοντας τριγύρω μας.
Έφτασε η μέρα  να  μάθουμε να περπατάμε όρθιοι και με το κεφάλι  ψηλά.
Αν θέλουν  να πάρουν πίσω όσα δήθεν μας έδωσαν ( διότι και αυτό είναι μέγα ψέμα)  να πάνε να τα πάρουν  απο  τον Παπανδρέου , τον Καραμανλή, τον Σημίτη και αν δεν μπορούν απο δαύτους , ας πάνε τότε στον διάβολο που είναι και ο αφέντης τους να του ζητήσουν  τα μεροκάματα.
Η  Ελλάδα  ανήκε , ανήκει  και θα ανήκει  στους Έλληνες   οι οποίοι  είχαν , έχουν και θα έχουν  αφεντικό  μονάχα τον Χριστό.

klassikoperiptosi



EUROGENDFOR. Δεν ξέρετε τι είναι; Καιρός να μάθετε !!! 



EUROGENDFOR ή European Gendarmerie Force ή επί το ελληνικότερον "Ευρωπαϊκή αστυνομία". Το επίσημο site της είναι το http://www.eurogendfor.eu/ και η είδηση είναι στο Γερμανικό Kopp Verlag και σε εκατοντάδες άλλα forum. Τρέχει αυτή τη στιγμή με μεγάλη ταχύτητα, καθώς το θέμα ενδιαφέρει χιλιάδες "αντεξουσιαστές" από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι άρχισαν να σχολιάζουν την είδηση.
Ποιά είναι η είδηση: Στις παραπάνω ιστοσελίδες, γράφεται ότι η "Ευρωπαϊκή αστυνομία", η οποία λέγεται ότι είναι στην ουσία στρατός και τη χρησιμοποιούν τα κράτη, (όταν δε θέλουν να φανεί ότι αναμειγνύουν το στρατό), θα "εισβάλλει" στην Ελλάδα και θα...
χρησιμοποιηθεί για την καταστολή διαδηλώσεων !!!


Δε νομίζουμε ότι θα κάνει τέτοια ανοησία η κυβέρνηση, αλλά δεν μπορεί να αφεθεί έτσι το θέμα, γιατί παίρνει διαστάσεις. Πιστεύουμε ότι είναι υπερβολικό το δημοσίευμα, αλλά οι καιροί ειναι πονηροί και οι Δούρειοι Ίπποι, πολλοί. Ας το διαψεύσει κάποιος, πριν γίνει αστικός μύθος.


Μάλιστα, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, έφερε το θέμα στη βουλή, με ερώτησή του. Λέει ο κ.Βελόπουλος αναφερόμενος στα δημοσιεύματα :

Μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση της ειδικής ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα!
Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες την καλοδεχούμενη ευκαιρία να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη.
Η μυστική αυτή ομάδα λέγεται EUROGENDFOR, έχει την έδρα της στην Ιταλία και είναι έτοιμη να ξεκινήσει για την Ελλάδα όπου θα έχει την πρώτη της μεγάλη επέμβαση ενάντια σε λαό ενός ευρωπαϊκού κράτους.Η Ελλάδα βράζει. Από μέρα σε μέρα οι διαμαρτυρίες των πολιτών γίνονται και πιο βίαιες.
Τη στιγμή που οι Γερμανοί προτείνουν στους Έλληνες να ξυπνάνε πιο νωρίς και να εργάζονται περισσότερα, στους ελληνικούς δρόμους συσσωρεύεται ο θυμός. Στις Βρυξέλλες λαμβάνονται μέτρα και γίνονται προετοιμασίες για την πρώτη επέμβαση της μυστικής ομάδας για την πάταξη ξεσηκωμών, οι περισσότεροι Ευρωπαίοι δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της ομάδας.





taxalia 
http://www.triklopodia.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου