Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Μέσω facebook,οι Τούρκοι εντόπισαν τους κομάντο του Mavi Marmara!


Η Τουρκία προκαλεί ευθέως το Ισραήλ,αγγίζοντας ιδιαίτερα ευαίσθητες χορδές του,όπως η “ταυτοποίηση” ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων,που συμμετείχαν στην επέμβαση στο Mavi Marmara! 

Σε μια χώρα που τα πρόσωπα των ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων δεν αποκαλύπονται ούτε καν στα ΜΜΕ της ίδιας της χώρας, είναι αδιανόητη η κίνηση της Άγκυρας να βγάλει στη φόρα τις ταυτότητες των κομάντος του Mavi Marmara.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sabah οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες χρησιμοποίησαν το face book και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχουν εντοπίσει όλους τους κομάντο! Η λίστα που έχει παραδοθεί στον Τούρκο εισαγγελέα Ακίφ Εκιντζί περιλαμβάνει 174 ονόματα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Sabah,πράκτορες των τουρκικών μυστικών υπηρεσίων που γνωρίζουν καλά εβραϊκά παρακολουθούσαν στο face book ισραηλινούς κομάντο οι οποίοι είχαν λογαριασμό και από τις συνομιλίες τους έφθασαν στους υπόλοιπους. Λένε μάλιστα ότι για τους 148 από τους 174, διαθέτουν και φωτογραφίες.

Τι θα το κάνει όλο αυτό το υλικό η Άγκυρα; Εδώ αρχίζουν…τα αστεία! Σύμφωνα με τη Sabah ονόματα και φωτογραφίες θα σταλούν στις ισραηλινές αρχές …για επιβεβαίωση!

Παρόλα αυτά η πρόκληση προς τους ισραηλινούς είναι σοβαρή.
onalert.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου