Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

tourkikanea: ¨ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΚΟΜΑΘΑΝ¨ !



'Οι Ελληνοκύπριοι κακομαθαίνουν''
Ο πρόεδρος της τουρκικής βουλής Τζεμίλ Τσιτσέκ δήλωσε πως ¨Αυτά τα οποία γίνονται στην Κύπρο προέρχονται από το ότι οι Ελληνοκύπριοι έχουν κακομάθει.
Ο στόχος της ελληνοκυπριακής πλευράς, δεν πρέπει να είναι η δημιουργία αναταραχής, η συμμετοχή σε προβοκατόρικες ενέργειες, και η δημιουργία κλίματος καιροσκοπισμού, αλλά η περάτωση δίχως υπεκφυγές των συνεχιζόμενων ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων και χωρίς αυτές να γίνονται υλικό εσωτερικής πολιτικής.
Ο Τσιτσέκ μετά την εκλογή του ως προέδρου της βουλής στα πλαίσια της ανταπόδοσης των επισκέψεων που του είχαν γίνει επισκέφτηκε το Δημοκρατικό κόμμα(DP). Ο πρόεδρος του κόμματος Ναμίκ Κεμάλ υποδέχτηκε τον Τσιτσέκ στην είσοδο του κτιρίου και μετά μαζί με τον πρόεδρο της βουλής μπήκαν στο γραφείο του.
…………………..
¨Δυστυχώς ξέρουμε το εξής, αυτά τα οποία γίνονται στην Κύπρο πηγάζουν από το ότι οι Ελληνοκυπριακή πλευρά έχει κακομάθει. Δυστυχώς η Ελληνοκυπριακή πλευρά εισήλθε στην Ε.Ε. χωρίς να έχουν ρυθμιστεί τα εσωτερικά της θέματα και τα συνοριακά θέματα. Η Ελληνοκυπριακή πλευρά παίρνοντας πίσω της την Ε.Ε. και υποθηκεύοντας και την πολιτική της Ε.Ε., φέρεται ως κακομαθημένη για λόγους που έχουν να κάνουν με εσωτερική μικροπολιτική. Όλοι πρέπει να σέβονται το διεθνές δίκαιο. Ο στόχος της ελληνοκυπριακής πλευράς, δεν πρέπει να είναι η δημιουργία αναταραχής, η συμμετοχή σε προβοκατόρικες ενέργειες, και η δημιουργία κλίματος καιροσκοπισμού, αλλά η περάτωση δίχως υπεκφυγές των συνεχιζόμενων ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων και χωρίς αυτές να γίνονται υλικό εσωτερικής πολιτικής. Αυτό είναι κατά την γνώμη μου το πιο σωστό. 

www.tourkikanea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου