Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

tourkikanea: Οι Έλληνες ας μην προσδοκούνε τζάμπα, εκείνα τα νησιά δεν πιάνουν μία



Οι Έλληνες ας μην προσδοκούνε τζάμπα, εκείνα τα νησιά δεν πιάνουν μία
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρίας Fiyapı Φικρέτ Ινάν, σχετικά με την αγορά νησιών δήλωσε πως ¨Οι Έλληνες τζάμπα να μην προσδοκούνε
όπως έλεγαν πως ¨Πουλάμε τα νησιά¨. Σε αυτά τα νησιά δεν είναι δυνατόν να γίνει επένδυση. Επίσης οι διαδικασίες σε σχέση με την Τουρκία είναι πολύ πιο αργοκίνητες και πιο δύσκολο να ξεπεραστούνε¨.
Ο Ινάν θυμίζοντας πως είχε δείξει ενδιαφέρον για τα προς πώληση Ελληνικά νησιά, λέει πως όταν είδαν τις τιμές τους φάνηκαν ελκυστικές αλλά όταν πήγαν να δούνε αυτά τα ελληνικά νησιά που πωλούνταν αντιλήφθηκαν πως ουσιαστικά επρόκειτο για βραχονησίδες στην μέση της θάλασσας.
¨Εκεί πέρα και τζάμπα να μου τα δώσουν, δεν είμαι σε θέση να κατασκευάσω. Κατά την γνώμη μου είναι μάταιο να προσδοκούνε οτιδήποτε οι Έλληνες από τα νησιά. Οι Έλληνες να μην προσδοκούνε καθόλου πως ¨Θα έχουμε έσοδα πουλώντας νησιά¨. Σε εκείνα τα νησιά δεν είναι δυνατόν να γίνει επένδυση. Όταν μπήκαμε στις λεπτομέρειες είδαμε τα προβλήματα. Παραπονιόμαστε για την γραφειοκρατία στην Τουρκία, αλλά στην Ελλάδα είναι 10 φορές μεγαλύτερη. Επίσης οι διαδικασίες σε σχέση με την Τουρκία είναι πολύ πιο αργοκίνητες και πιο δύσκολο να ξεπεραστούνε¨. 
www.toukikanea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου