Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ. ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ '40 ΑΛΛΑ...


Υποκριτές οι πολιτικοί των ΤΡΙΚΑΛΩΝ...Oργή απο τους κατοίκους για τις αναφορές στα Μνημόνια !!!
Βρέθηκαν σε μια εκδήλωση οι …«Yes-men»

που τιμούσε η Πιαλεία Τρικάλων το περήφανο «ΟΧΙ» στους επίδοξους κατακτητές της χώρας πριν από 71 χρόνια. Βρέθηκαν εκεί που το μικρό χωριουδάκι, τιμούσε τον πρώτο πεσόντα του ΕΠΟΥΣ του `40 και με περίσσιο θράσος, κάνανε αναφορές σε …Μνημόνια και αυτοπαρουσιάζονταν ως «ήρωες» της χώρας που την σώζουν από την χρεοκοπία στην οποία αυτοί την οδήγησαν.

Δεν ντράπηκαν μπροστά σε μικρά παιδιά, να παραστήσουν τις «μωρές παρθένες», όταν με τις υπογραφές και τις ψήφους τους, οδήγησαν εντέχνως την Πατρίδα στα χέρια των νεοκατακτητών της χώρας που ζητούν τον περιορισμό της Εθνικής κυριαρχίας.

Δεν ντράπηκαν να είναι εκεί, έχοντας την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ, που υποθηκεύσανε το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας…

Δεν κοκκίνισαν ούτε μια στιγμή, βλέποντας το Ηρώο του Βασίλη Τσιαβαλιάρη που μπορεί να μην ήταν … «γραμματιζούμενος» όπως αυτοί, αλλά είχε κάτι που αυτοί δεν θα αποκτήσουν ποτέ. ΛΕΒΕΝΤΙΑ και ΨΥΧΗ.

Ήταν τόσο προκλητικοί που ούτε καν τόλμησαν μαζί με τα παιδιά της Πιαλείας να απαγγείλουν τον Εθνικό Ύμνο. Να υποθέσουμε ότι και αυτό τους το απαγορεύει το … Μνημόνιο;

Αυτοί που κυβέρνησαν τον Νομό Τρικάλων, που κυβερνούν και ήταν τόσο ΑΝΙΚΑΝΟΙ, που ούτε τον ανδριάντα για τον Ήρωα Βασίλη Τσιαβαλιάρη δεν έφτιαξαν και σήμερα έκαναν μνημόσυνο με … ξένα κόλλυβα αφού η Β` Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών θεώρησε καθήκον της να αναγείρει το Μνημείο…

Ντάκος Κώστας απο το trikalanews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου