Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Θρίλερ με Αμερικανό στη Κύπρο - Δράση μυστικών υπηρεσιών;

ImageΜυστήριο στην Κύπρο με τραυματισμένο Αμερικανό, ο οποίος μάλλον έχει σχέση με δράση μυστικών υπηρεσιών. Τελικά συνελήφθη, αλλά η όλη υπόθεση "βρωμάει".
Τώρα νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική στη Λευκωσία, νοσηλεύεται ο Αμερικανός ο οποίος εργάζεται στα Ηνωμένα Έθνη και αναζητoύνταν από το βράδυ της Παρασκευής. Εντοπίστηκε γύρω στις δέκα χθες το βράδυ.Αστυνομικοί της Τροχαίας, εντόπισαν το αυτοκίνητο του ακινητοποιημένο με τον ίδιο στην θέση του οδηγού, σε πάροδο της Λεωφόρου Κένεντυ στη Λευκωσία και μόλίς τον πλησίασαν αυτός αιμορραγώντας τράπηκε σε φυγή.

'Αγνωστες παραμένουν οι συνθήκες τραυματισμού του, καθώς και οι λόγοι που τον οδήγησαν να φύγει τρέχοντας, από το σημείο όπου ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Κυπριακής Αστυνομίας, ο Αμερικανός που εργάζεται σε υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών, καλύπτεται από διπλωματική ασυλία, και έτσι η διαδικασία διερεύνησης της υπόθεσης από την Αστυνομία, θα πρέπει να γίνει μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών και σε συνεργασία με την Στρατιωτική Αστυνομία των Ηνωμένων Εθνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Παρασκευής ο Αμερικανός διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο στη Λεωφόρο Κένεντυ. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την αναχώρηση του από την περιοχή, το αυτοκίνητο του κτύπησε σε πάσαλο της ΑΗΚ, και προκλήθηκαν ελαφρές υλικές ζημιές.

Κλήθηκε η Αστυνομία και ο πενηντάχρονος τράπηκε σε φυγή αιμορραγώντας. Εντός και εκτός του αυτοκινήτου του, βρέθηκαν πολλές κηλίδες αίματος.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου