Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

[βίντεο] «Nτροπή να με λένε προδότη, πολέμησα για την πατρίδα από τα 15 μου»



«Nτροπή να με λένε προδότη, πολέμησα για την πατρίδα από τα 15 μου» [βίντεο]Μπλόκο έβαλαν χιλιάδες αγανακτισμένοι πολιτες στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης. Οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν τον Κάρολο Παπούλια,
κατά την άφιξή του, ενώ μία ομάδα εκπαιδευτικών πέρασε μπροστά από τους επίσημους κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα. Ματαιώνεται η παρέλαση.Πριν από λίγο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχώρησε εν μέσω αποδοκιμασιών ενώ στους δημοσιογράφους δήλωσε χαρακτηριστικά «Λυπάμαι γι αυτήν την κατάσταση. Είναι ντροπή να με λένε προδότη, πολέμησα για την πατρίδα από τα 15 μου».
Την ίδια ώρα κλούβες των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει το σημείο, ώστε να μην μπορέσει το συγκεντρωμένο πλήθος να φτάσει στην εξέδρα των επισήμων.

Νωρίτερα, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης κατέβηκε από την εξέδρα και είχε συνομιλία με τους υπεύθυνους των αστυνομικών δυνάμεων, από τους οποίους ζήτησε να ξεκινήσει η παρέλαση. «Εδώ ξεφτυλιζόμαστε και σεις δεν κάνετε τίποτα. Αν σε 10 λεπτά δεν ανοίξει ο δρόμος θα πάρω τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα φύγουμε», είπε χαρακτηριστικά.
Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους συγκεντρωμένους είναι πολίτες, οπαδοί, μέλη του ΠΑΜΕ, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ,  γονείς και μαθητές, ακόμα και μέλη της Χρυσής Αυγής που προσπαθούν να προσεγγίσουν το σημείο που βρίσκεται η εξέδρα των επίσημων για να αποδοκιμάσουν και να διαμαρτυρηθούν.
Νωρίτερα μπλόκο στους φιλάθλους του Ηρακλή οι οποίοι πρόκειται να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην παρέλαση έκαναν αστυνομικοίΟπαδοί της ομάδας προσπάθησαν να πλησιάσουν την εξέδρα των επισήμων αλλά τους σταμάτησαν διμοιρίες των ΜΑΤ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου