Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ακύρωσε το ταξίδι του στις ΗΠΑ ο Γ. Παπανδρέου


Ο πρωθυπουργός δεν θα μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και επιστρέφει στην Αθήνα.


Στην ακύρωση του ταξιδιού του στις ΗΠΑ και τη συμμετοχή του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ προχώρησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος βρισκόταν από χθες στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός θα επιστρέψει εκτάκτως στην Αθήνα μετά από τηλεφωνική συνομιλία με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλο, ο οποίος του μετέφερε το κλίμα δυσπιστίας των Ευρωπαίων εταίρων για την ελληνική οικονομία.
Από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Επειδή η ερχόμενη εβδομάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την εφαρμογή των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου στην ευρωζώνη και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει η χώρα, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, αποφάσισε να αναβάλλει την προγραμματισμένη επίσκεψή του στις ΗΠΑ».
Επικοινωνία Βενιζέλου-Σαμαρά
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά είχε νωρίτερα το απόγευμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με πρωτοβουλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε στον πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ, τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά και τις κρίσιμες ώρες ενόψει της υλοποίησης των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου.
www.kathimerini.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου