Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Σκοπιανές εταιρείες ενδιαφέρονται για την ιδιωτικοποίηση του Λιμένα Θεσσαλονίκης



Δεκάδες σκοπιανές εταιρείες, μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου των Σκοπίων, είναι πρόθυμες να συμμετάσχουν στην ιδιωτικοποίηση του Λιμένος Θεσσαλονίκης.
Τα παραπάνω δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου των Σκοπίων,
Μπράνκο Αζέσκι προς τον Δημήτριο Μπακατσέλο, πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού  Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στη σημερινή συνάντησή τους στη Θεσσαλονίκη.
 «Πρόκειται για τις μεγαλύτερες σκοπιανές εταιρείες που λειτουργούν επί δεκαετίες και είναι πελάτες  του Λιμένα Θεσσαλονίκης. Με την επερχόμενη έκθεση «Μεταφορές και Logistics» που θα γίνει στα Σκόπια, θα γίνει συνάντηση με τη διαχείριση του λιμανιού και θα συζητηθεί το θέμα αυτό», δήλωσε ο Αζέσκι ο οποίος περιμένει περισσότερες πληροφορίες για την επικείμενη ιδιωτικοποίηση από το Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Ο Μπακατσέλος τόνισε ότι η ιδιωτικοποίηση του Λιμανιού είναι μια υποχρέωση που έχει αναλάβει η ελληνική κυβέρνηση και η οποία θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2012.
Σύμφωνα με τις στατιστικές κατά τους πρώτους μήνες του 2011 αυξήθηκε  κατά 15,5 το συνολικό  εμπόριο  της πΓΔΜ με την Ελλάδα και ανήλθε στα  422.600.000 δολάρια ΗΠΑ.

 http://nationalpride.wordpress.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου