Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤA ΦΩΤΟ - BINTEO: ΔΕΚΑΟΚΤΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ



αναρχικοί, κουκουλοφόροι, ΠΑΜΕ, πλατεία συντάγματος, συμπλοκές, Σφοδρές συμπλοκες των διαδηλωτών του ΠΑΜΕ με κουκουλοφόρους που εμφανίστηκαν στην Πλατεία Συντάγματος. Οι κουκουλοφόροι πέταξαν πέτρες εναντίον διαδηλωτών με αποτέλεσμα
μια μεγάλη ομάδα στελεχών του ΠΑΜΕ αλλά και μεμονωμένων πολιτών να αντεπιτεθεί και να τους κυνηγήσει προς την κάτω πλευρά του Συντάγματος.
Στη συνέχεια, οι κουκουλοφόροι αντεπιτέθηκαν και οι οδομαχίες γενικεύθηκαν περιμετρικά της Πλατείας Συντάγματος. Σε κάποιο σημείο, κουκουλοφόροι τραβούσαν μέλος(;) του ΠΑΜΕ και το χτυπούσαν ομαδικά, με αντίστοιχες σποραδικές επιθέσεις και αντεπιθέσεις από τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ. Και οι μεν και οι δε φορούσαν κράνη και κρατούσαν καδρόνια. Οι εικόνες προκαλούσαν ανατριχίλες με πετροπόλεμο εκατέρωθεν. Τα μέλη του ΚΚΕ, συγκεκριμένα ο κ. Χαλβατζής, μίλησε για προβοκάτορες ενώ υπάρχουν -ανεπιβεβαίωτες- αναφορές ότι τα μέλη του ΠΑΜΕ έπιασαν και παρέδωσαν κουκουλοφόρους στην Αστυνομία.
Την ίδια στιγμή υπάρχουν πληροφορίες για έναν πολύ σοβαρά τραυματία κατά τις συμπλοκές ΠΑΜΕ-κουκουλοφόρων. Οι διασώστες του Ερυθρού Σταυρού αναφέρουν ότι ο τραυματίας έχει σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και κάνουν έκκληση για να περάσει το ΕΚΑΒ να τον παραλάβει.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου