Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤO: [εικόνες - βιντεο] - Γέμισαν κροκόδειλους οι δρόμοι της Ταϊλάνδης



Ταϊλάνδη, κροκόδειλοι, πλημμύρες, άστεγοι, καταφύγια, νεκροί, Μπανκόνγκ, φάρμεςΟι χειρότερες πλημμύρες από το 1942 έχουν πλήξει την Ταϊλάνδη μετά από ένα μήνα εξαιρετικά σφοδρών βροχοπτώσεων. Από τα τέλη Ιουλίου περισσότεροι από
350 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και 110.000 ζουν σε καταφύγια. Συνολικά περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια κάτοικοι της χώρας έχουν πληγεί από την άνοδο των νερών.
Αυτό εκτός όλων των άλλων δεινών και των κινδύνων για μετάδοση μολυσματικών ασθενειών είχε και ως αποτέλεσμα να γεμίσουν οι δρόμοι των πόλεων με κροκόδειλους το έχουν σκάσει από φάρμες εκτροφής.
Στην επαρχία Νονταμπούρι, λίγο βόρεια της Μπανγκόκ, ένας κροκόδειλος 2 μέτρων αιχμαλωτίστηκε ενώ αναπαυόταν έξω από ένα εστιατόριο, πιθανότατα αφού είχε βγει από τα πλημμυρισμένα νερά. Η ταϊλανδική τηλεόραση έδειξε το ζώο, το οποίο είχε διαφύγει από ένα αγρόκτημα.

Φωτογράφος του Ασοσιέιτεντ Πρες είδε επίσης δύο σκοτωμένους κροκόδειλους στη Νονταμπούρι, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως 100 κροκόδειλοι έχουν διαφύγει από αγροκτήματα στην περιοχή.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου