Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

tourkikanea: ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ



Το κέντρο της Άγκυρας μετατράπηκε σε κόλαση
Έκρηξη συνέβη επί της λεωφόρου Κουμρουλάρ της Άγκυρας μπροστά στο επαρχείο Τσάνκαγιας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν για δύο νεκρούς.
Ο υπεύθυνος όμως για θέματα τρομοκρατίας αντιπρόεδρος Μπεσίρ Αταλάι ανέφερε πως δεν υπάρχουν απώλειες ζωών. Λόγω της έκρηξης τραυματίστηκαν πολλά άτομα, τρεις εκ των οποίων σοβαρά. Ο αντιπρόεδρος Αρίντς ανέφερε πως η έκρηξη προήλθε από βόμβα. Σχετικά με την έκρηξη συνελήφθη στην περιοχή μια γυναίκα ως ύποπτη. Ανακοινώθηκε πως η γυναίκα είχε φωνάξει σύνθημα. 
Η έκρηξη προκάλεσε μεγάλο πανικό, ενώ στον χώρο έφτασαν πολλά ασθενοφόρα.
Από την μεγάλη έκρηξη έγινε γνωστό πως κάηκαν ένα μινιμπάς και 6 αυτοκίνητα. Έφτασε επιτόπου ο αστυνομικός διευθυντής Άγκυρας, ενώ αστυνομικές δυνάμεις σχημάτισαν κλοιό στον χώρο του περιστατικού. Στο περιστατικό τραυματίστηκαν πολλά άτομα και υπήρχε η φήμη πως 2 σκοτώθηκαν, αλλά αυτό διαψεύστηκε από τον αντιπρόεδρο Μπεσίρ Αταλάι που ερεύνησε την περιοχή.Ο Αταλάι ανακοίνωσε πως υπάρχουν 15 τραυματίες, 5 εξ των οποίων εγχειρίστηκαν.
Την ώρα που έγινε η έκρηξη κοντά στο δημοτικό Ναμίκ Κεμάλ, οι μαθητές έκαναν μάθημα. Κατά το διάλλειμα μετά την έκρηξη το σχολείο σχόλασε.
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως η έκρηξη προήλθε από βόμβα. Η περιοχή εκκενώνεται μήπως και υπάρχει κι άλλη βόμβα. Ειδικοί στις βόμβες έχουν αρχίσει τις εργασίες τους στην περιοχή. Ειδικά σκυλιά εκπαιδευμένα στις βόμβες ερεύνησαν οχήματα. 

www.tourkikanea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου