Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

VIDEO-ΣOK> Πραξικόπημα η αναβολή της δίκης Τσουκάτου-Καμμένου! Σφοδρές καταγγελίες από τον βουλευτή:"Aλήτες, κλέφτες, απατεώνες..." φώναζε ο κόσμος!



Σήμερα όπως είχαμε προαναγγείλει, εκδικαζόταν η αγωγή που έχει καταθέσει ο Θεόδωρος Τσουκάτος στον βουλευτή Πάνο Καμμένο.
Η δίκη είχε ήδη αναβληθεί πραξικοπηματικά την πρώτη φορά, παρά τις έντονες αντιδράσεις του Καμμένου που ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ!
Αυτό που έγινε σήμερα, ξεπέρασε κάθε όριο αθλιότητας. Ενώ ο γραμματέας είχε δηλώσει ότι δεν επρόκειτο να απεργήσει και οι δίκες διεξάγοντο κανονικά, μόλις ήρθε η σειρά του Καμμένου, ο γραμματέας (κ. Τριανταφύλλου ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ όπως κατήγγειλε ο βουλευτής) ανακοίνωσε ότι …ΑΠΕΡΓΕΙ!! Ενώ όπως ενημερωθήκαμε, είχε δεσμευθεί ότι θα δικάσει κανονικά!
Αυτό που επακολούθησε δεν περιγράφεται. Ο κόσμος που παρακολουθούσε εξερράγει μπροστά σε αυτή την μεθόδευση και ακολούθησε χάος (θα ακολουθήσει πιθανότατα και βίντεο). Ο “κατηγορούμενος” βουλευτής επέμενε να διεξαχθεί κανονικά η δίκη όπως και την πρώτη φορά, ενώ ο κόσμος φώναζε “κλέφτες – πραξικοπηματίες” το πράσινο σύστημα που λυμαίνεται την δικαιοσύνη. Εννοείται ότι ο Θεόδωρος Τσουκάτος δεν τόλμησε να εμφανιστεί, ενώ ο δικηγόρος του είχε το θράσος να προκαλέσει και τον Καμμένο με επαίσχυντο τρόπο.
Μόλις αντελήφθησαν ότι αυτή η μεθόδευση δεν θα περνούσε, τι νομίζετε ότι σκαρφίστηκαν οι όποιοι ελεεινοί “δεν επιθυμούσαν την δίκη”; Έκαναν φάρσα για βόμβα για να βρουν πρόφαση και να εκκενώσουν το δικαστήριο!
Ξεπέρασαν κάθε όριο γελοιότητας και εκβιασμού. Η πρόθεση τους απλή. Να κρατούν τον βουλευτή υπό καθεστώς ομηρίας με συνεχείς αναβολές, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι θα τον φιμώσουν!!
Συνειδητοποιείτε φίλοι τι συμβαίνει; Κάνουν αγωγή στον βουλευτή, ο “κατηγορούμενος” επιμένει να δικαστεί και η δίκη συνεχώς να αναβάλλεται.
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει τα ασπόνδυλα, οι συνεργάτες των ναζί είναι ότι η λαϊκή οργή έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα, που σε λίγο θα ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ, αμφίβολο όμως εάν θα τις έχουν. 

http://www.triklopodia.com
kourdistoportocali

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου