Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Θραύση κάνει στο ίντερνετ το βίντεο: Άντρας τραβάει μόνος του τραίνο βάρους 100 τόνων [βίντεο]



Συρία, τραίνο, επιβάτες, δύναμη, σιδηροδρομικοί σταθμοί, Δαμασκός, πλήθος, θέαμαΘραύση κάνει στο ίντερνετ το βίντεο ενός άνδρας από τη Συρία, ο οποίος τραβάει ένα τραίνο γεμάτο με επιβάτες, χρησιμοποιώντας μόνο τη μυική του δύναμη.

Ο Αντνάν Ισμαήλ αλ Αγουάρντ, απέδειξε το μέγεθος της δύναμής του στο σιδηροδρομικό σταθμό του Καντάμ, κοντά στη Δαμασκό, όπου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει το παράξενο θέαμα.
Ο Αντνάν ισχυρίζεται ότι το τραίνο ζυγίζει πάνω από 100 κιλά, καθώς όπως εξήγησε στη βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph, «έχει μήκος 20 μέτρα και ζυγίζει 2,5 τόνους. Ωστόσο, αν λάβουμε υπόψη μας την ανηφορική κλήση του εδάφους και όλους τους επιβάτες, το βάρος του αυξάνεται κατά πολύ και αγγίζει τους 100 τόνους».
Σύμφωνα με ένα μηχανοδηγό που εργάζεται στο σιδηροδρομικό σταθμό, «το εγχείρημα αυτό είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται απίστευτη δύναμη, ώστε να κινηθούν τα βαγόνια πάνω στις σκουριασμένες ράγες. Για να το πετύχει κάποιος πρέπει να έχει δύναμη όση και 100 άλογα».
http://www.iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου