Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Mεγαλύτερη οικογένεια του κόσμου: ΜΕ 39 ΓΥΝΑΙΚΕΣ, 94 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ 33 ΕΓΓΟΝΙΑ



Ενα... μπακάλικο στην καθισιά της τρώει η μεγαλύτερη οικογένεια του κόσμουΈνα "σπίτι" μεγέθους πολυόροφου ξενοδοχείου για διαμονή και τις προμήθειες ενός ολόκληρου μανάβικου και ενο κρεοπωλείου χρειάζεται καθημερινά ο
Ινδός Ziona Chana στο μακρυνό Μιζουράμ για να θρέψει την οικογένεια του. Κι αυτό γιατί έχει 39 γυναίκες, 94 παιδιά, ενώ φιλοξενεί και 14 νύφες με τα 33 εγγόνια του!
Αυτά συμβαίνουν στην κατά τεκμήριο μεγαλύτερη οικογένεια του κόσμου, και αρκεί να σκεφτείτε ότι για να τραφούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι ο πατήρ-φαμίλιας πρέπει να τους εξασφαλίσει 30 κοτόπουλα, 100 κιλά πατάτες και 100 κιλά ρύζι για κάθε γεύμα! Γι' αυτό άλλωστε ο ινδός μεγαλοικογενειάρχης έχει μια μικρή φάρμα αλλά και λαχανόκηπο δίπλα στο σπίτι για να καλλιεργούν τα λαχανικά τους.
Και μια που είπαμε για σπίτι, η οικογένεια αυτή μόλις που χωρά στην 4όροφη πολυκατοικία με 100 δωμάτια που έχει χτίσει ο πατήρ-φαμίλιας. Προφανώς,  για να χωρέσουν όλοι αυτοί ο άνθρωποι, κοιμούνται δυο-δυο σε μονό κρεβάτι. Ο κ. Ziona όμως δεν έχει πρόβλημα και δηλώνει τυχερός:
«Νιώθω ευλογημένος! Ο Θεός μού έδωσε πολλούς ανθρώπους για να προσέχω, είμαι ένας τυχερός άντρας που έχω 39 γυναίκες και τη μεγαλύτερη οικογένεια στον κόσμο».

Και πως μπαίνει τάξη σε αυτό το χάος; Αυτό το έχει αναλάβει η γηραιότερη σύζυγος του Ziona που  είναι υπεύθυνη για τις υπόλοιπες γυναίκες του και τους δίνει εντολές για τα πάντα...

http://www.iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου