Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Η ανήλικη Ελληνίδα "έσπασε" και ομολόγησε τα πάντα για τα κτήνη με τα καλάσνικοφ!


ImageΗ 16χρονη Ελληνίδα που διατηρούσε ερωτική σχέση με τον φερόμενο ως αρχηγό της συμμορίας με τα Καλάσνικοφ έδωσε ονόματα και γεγονότα.
Η ανήλικη κοπέλα, όταν βρέθηκε απέναντι από τους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν δεν άντεξε και ομολόγησε όλα όσα γνώριζε για τη δράση των αδίστακτων ληστών.
Η έφηβη, λόγω της ερωτικής σχέσης που διατηρούσε με τον 21χρονο Αλέξανδρο Πέπα, αλβανικής καταγωγής, φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν όλα όσα είχε αντιληφθεί για τη δράση των αδίστακτων μελών της συμμορίας.
«Τον Αλέξανδρο (Πέπας, 21χρόνων, φερόμενος ως αρχηγός) τον γνωρίζω περίπου τρία χρόνια που έχω μαζί του ερωτικό δεσμό. Με τους Μέτα Ερμίρ, Ενέα Πάνο, Σωκράτη Μενίκο, Τίτι και Λέλι (οι δύο τελευταίοι δεν έχουν συλληφθεί) και δύο με τρία ακόμη άτομα, κάνουν παρέα και ως ομάδα διαπράττουν ληστείες κυρίως σε σπίτια και σε κοσμηματοπωλεία στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Συγκεκριμένα ο Πέπα μαζί με τον Τίτι δρούσαν έως τις αρχές Μαΐου του 2011 οπότε τσακώθηκαν και χώρισαν. Από τις αρχές Μαΐου έως και σήμερα ο Πέπα και οι συνεργοί του, πρωινές ώρες διέπρατταν ληστείες σε καταστήματα, κυρίως κοσμηματοπωλεία».
Μάλιστα η ανήλικη κοπέλα περιέγραψε στους αστυνομικούς βήμα προς βήμα όλο το επιχειρησιακό σκέλος της δράσης των σκληρών κακοποιών. «Τις βραδινές ώρες, αφού συναντιόντουσαν είτε στην πλατεία Υμηττού είτε στην πλατεία Δάφνης περί τις 2.00 περίπου κάθε βράδυ, επιβιβάζονταν κυρίως σε αυτοκίνητο και μετέβαιναν σε οικίες, όπου μπαίνανε μέσα και με την απειλή όπλων αφαιρούσαν από τους ενοίκους χρήματα, κοσμήματα καθώς και αυτοκίνητα. Στα σπίτια έμπαιναν αναρριχόμενοι από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, βρίσκοντας κυρίως ανασφάλιστες πόρτες ή παράθυρα. Τα αυτοκίνητα που αφαιρούσαν τα πηγαίνανε είτε στον χώρο της Πολυτεχνειούποολης, περιοχή Ιλίσια, είτε τα πουλούσαν, είτε τα παρατούσαν. Τα κοσμήματα - κλοπιμαία τα κράταγε κυρίως ο Πέπα στο σπίτι του και τα πουλούσε σε καταστήματα "αγοράς χρυσού" στην Ομόνοια και στη Δάφνη Αττικής στην πλατεία Καλογήρων».
Για τον βαρύ οπλισμό της εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες και απολογούνται αύριο το πρωί στον 14ο τακτικό ανακριτή, η νεαρή κατηγορούμενη είπε: «Τα οπλοπολυβόλα τα προμηθεύονταν από άτομο στην περιοχή της Λούτσας, τα φυλούσαν κυρίως στα σπίτια τους και συνεχώς άλλαζαν τα σημεία στα οποία τα έκρυβαν, ώστε να αποφευχθεί τυχόν εντοπισμός τους. Ο Πέπα κάπνιζε χασίς…»
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου