Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

Βενιζέλος προς Τσίπρα: «Είστε τσάμπα μάγκας»!

Image«Αφού κύριε Τσίπρα μας εξηγήσατε τι σημαίνει omerta, εγώ θα σας εξηγήσω σε απλά, απλούστατα ελληνικά τι σημαίνει τζάμπα μάγκας»
επισήμανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ε. Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής απατώντας με ιδιαίτερα έντονο ύφος στις δηλώσεις Τσίπρα περί omerta στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Ε. Βενιζέλος τον κατηγόρησε για φτηνό συνδικαλισμό. Ο πρόεδρος του Συνασπισμού αντέδρασε, όμως ο κ. Βενιζέλος δε σταμάτησε την ομιλία του και ανακοίνωσε ότι κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής την επιστολή που απέστειλε πριν από λίγες μέρες στη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστιν Λαγκαρντ.
Αυτό ήταν ένα αίτημα που ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλάμβανε συνεχώς το τελευταίο διάστημα ζητώντας επιτακτικά από την κυβέρνηση ενημέρωση για το περιεχόμενο των επιστολών της κυβέρνησης προς το ΔΝΤ, έτσι ώστε να ανακαλέσει τα περί omerta και της πολιτικής του έννοιας όπως διευκρίνισε περί «όρκου σιωπής» γύρω από τις παραχωρήσεις της κυβέρνησης προς την τρόΙκα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου