Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

«Εκλογές, η μόνη καθαρή λύση» θα πει ο Σαμαράς σε Παπούλια



Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σήμερα ο ΣαμαράςΤις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την αντιμετώπιση της κρίσης αλλά και το αίτημα για εκλογές, αναμένεται να θέσει στον πρόεδρο τ
ης Δημοκρατίας ο Αντώνης Σαμαράς στη συνάντηση που θα έχουν το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισημάνει στον Κάρολο Παπούλια ότι οι εκλογές αποτελούν την μονή καθαρή λύση υπό τις παρούσες συνθήκες. Παράλληλα αναπτύσσοντας τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας θα επιχειρήσει να απαντήσει σε όσους τον κατηγορούν ότι το κόμμα του περιορίζεται σε τυφλή κριτική της κυβέρνησης .
Το ίδιο ακριβώς θα προσπαθήσει να κάνει και στις επαφές που θα έχει το επόμενο 24ωρο στις Βρυξέλλες όπου θα μεταβεί για την Συνοδό Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Μάλιστα , ο κ. Σαμαράς είναι προετοιμασμένος να δεχθεί κριτική από τους ομοϊδεάτες του της Ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς αλλά και πολλά ερωτήματα από τους ξένους δημοσιογράφους για την άρνηση του κόμματος του να συναινέσει με την κυβέρνηση στην πολιτική που εφαρμόζεται.
Συνεργάτες του, έχουν ετοιμάσει φάκελο με όλα τα στοιχεία και τα ερωτήματα που θα μπορούσε να δεχθεί από τους εκπροσώπους του Τύπου ενώ ο ίδιος θα θελήσει να περάσει το μήνυμα ότι αποτελεί τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας κι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Άλλωστε αυτό το κλίμα επιχειρεί να περάσει και σε μια σειρά από συνεντεύξεις σε Γαλλικά και Γερμανικά μέσα ενημέρωσης που θα δημοσιευθούν τις επόμενες μέρες.
http://www.iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου