Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

(βίντεο) Ευθεία επίθεση κατά των οικονομικών συμφερόντων από τον Δ.Σ Νικόλαο Μιχαλολιάκο


ImageΕυθεία επίθεση κατά των οικονομικών συμφερόντων τα οποία δραστηριοποιούνται στον τομέα των κατασκευών των ΜΜΕ και της
διαχείρισης των απορριμμάτων, πραγματοποίησε ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου της Αθήνας το Σάββατο 15 Οκτωβρίου.
Όπως κατήγγειλε ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος απώτερος σκοπός είναι να ανατεθεί η συλλογή των σκουπιδιών του Δήμου Αθηναίων σε επιχειρηματίες. Όπως ανέφερε ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος  γνωστός επιχειρηματίας μεγαλο-ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού η εταιρεία του οποίου ανέλαβε την αποκομιδή των απορριμμάτων του Δήμου της Αθήνας, στο μέλλον θα αναλάβει την εκμετάλλευση των απορριμμάτων.
Οι επιχειρηματίες αυτοί κατά τον Μιχαλολιάκο επιθυμούν να αντικαταστήσουν το κράτος, ενώ όσον αφορά την επίκκληση του Δήμου για την αναγκαιότητα συλλογής των απορριμμάτων λόγω του κινδύνου των ασθενειών που μπορούν να προκληθούν, ο  Νικόλαος Μιχαλολιάκος επεσήμανε ότι ασθένειες που είχαν εξαφανιστεί από την Ελλάδα πριν από πολλές δεκαετίες επανεμφανίζονται απειλητικά, χωρίς η δημοτική αρχή να έχει κάνει κάτι για το ζήτημα αυτό μέχρι σήμερα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου