Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤO: Βίντεο-σοκ - Δεν τα κατάφερε το κοριτσάκι που πατήθηκε δύο φορές από φορτηγόΚίνα, κοριτσάκι, δυστύχημα, αδιαφορία, περαστικοί, φορτηγό, τραύματα, θάνατος, νΤο 2χρονο κοριτσάκι που είχε τραυματιστεί σοβαρά αφού είχαν περάσει από πάνω του δύο οχήματα και μετά είχε αγνοηθεί για αρκετά λεπτά
από τους αδιάφορους περαστικούς - ένα περιστατικό που έχει προκαλέσει οργή στους Κινέζους - υπέκυψε στα τραύματά του.
«Η μικρή Γιουέ Γιουέ πέθανε στις 00.32», δήλωσε εκπρόσωπος του γενικού στρατιωτικού νοσοκομείου της Καντόνας (νότια Κίνα) όπου είχε εισαχθεί, χωρίς μεγάλες ελπίδες να αναρρώσει δεδομένης της απελπιστικής κατάστασής της.
Το κοριτσάκι χτυπήθηκε στις 13 Οκτωβρίου, πρώτα από ένα μικρό φορτηγό και μετά, ενώ κειτόταν στο οδόστρωμα, πέρασε από πάνω του ένα άλλο φορτηγό. Βρισκόταν μπροστά από το κατάστημα της οικογένειάς του, σε ένα στενό δρόμο στην πόλη Φοσάν.
Οι εικόνες που καταγράφηκαν από τις κάμερες επιτήρησης και μπορεί κανείς να δει στο Ίντερνετ, δείχνουν στη συνέχεια 18 περαστικούς και οχήματα να περνούν δίπλα από το αιμόφυρτο παιδί χωρίς να σταματήσουν.
«Αυτή η κοινωνία είναι σοβαρά άρρωστη. Ούτε οι σκύλοι και οι γάτες δεν θα έπρεπε να έχουν τόσο απάνθρωπη μεταχείριση», έγραψε κάποιος στο κινεζικό αντίστοιχο του Twitter, τον ιστότοπο Sina Weibo.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου