Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

To ανθρωποκτονιών ερευνά το θάνατο του 53χρονου οικοδόμου


ImageΤην υπόθεση του θανάτου του 53χρονου, Δημήτρη Κοτσαρίδη, μέλους του ΠΑΜΕ, ανέλαβε το τμήμα δίωξης ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής κατόπιν προκαταρκτικής
εξέτασης που διέταξε η εισαγγελέας Αθηνών.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, τη νεκροτομή θα διενεργήσει ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, Φίλιππος Κουτσάφτης, στο νεκροτομείο Αθηνών, ενώ την ίδια στιγμή διατάχθηκε να γίνουν τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

Υποτίθεται ότι ο οικοδόμος ενώ βρισκόταν στην αρχή της Πανεπιστημίου, γύρω στις δύο και μισή το μεσημέρι αισθάνθηκε αδιαθεσία και συνοδευόμενος από φίλους του έφτασε στο Ζάππειο. Εκεί απευθύνθηκε σε επικεφαλή αξιωματικό διμοιρίας των ΜΑΤ από τον οποίο ζήτησε νερό.

Ο αστυνομικός τον έβαλε να καθίσει σε παγκάκι και κάλεσε με το κινητό του το 166. Επειδή όμως τα ασθενοφόρα αργούσαν να φτάσουν, το ΕΚΑΒ απέστειλε δύο διασώστες με μοτοσυκλέτες, οι όποιοι στη συνέχεια με ασθενοφόρο τον μετέφεραν ζωντανό στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού στις τέσσερις και μισή το μεσημέρι. Αργότερα, ο άτυχος οικοδόμος εξέπνευσε.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου