Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Aποδοκιμάστηκαν υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα


ImageΑποδοκιμάστηκαν σε όλη την Ελλάδα υπουργοί και βουλευτές της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα, στην Κατερίνη, στη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης
για την απελευθέρωση της πόλης, οι μαθητές έστρεψαν το κεφάλι στην αντίθετη κατεύθυνση ενώ περνούσαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, ενώ ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης. 
Μετά το τέλος της παρέλασης, δυνάμεις της αστυνομίας εμπόδισαν κάποιους από τους πολίτες που είχαν απειλητικές διαθέσεις να πλησιάσουν στην εξέδρα των επισήμων. Οι πολίτες φώναζαν σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο.

Παρόμοιο σκηνικό διαδραματίστηκε και στην Βέροια, όπου πολίτες επιχείρησαν να πλησιάσουν στην εξέδρα των επισήμων, όπου βρισκόταν ο υφυπουργός Επικρατείας Αγγελος Τόλκας, αλλά εμποδίστηκαν από την αστυνομία.

Στα Τρίκαλα, στόχος υβριστικών συνθημάτων έγινε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης, εναντίον του οποίου -σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες- κάποιος εκτόξευσε αυγά.

Στο Γαλάτσι, σε τελετή για τα αποκαλυπτήρια προτομής του Ν.Μανδηλαρά, ο Απόστολος Κακλαμάνης βρέθηκε αντιμέτωπος με πολίτες που τον εξύβρισαν.

Τέλος, στο κέντρο της Αθήνας, ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος έγινε στόχος ύβρεων εκ μέρους εργαζομένων στην καθαριότητα, δεδομένου του κλίματος αντιπαράθεσης που έχει δημιουργηθεί μεταξύ ΠΟΕ-ΟΤΑ και κυβέρνησης για τη αποκομιδή των απορριμμάτων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου