Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ


ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ aftodioikisi.gr ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ... 


Με τη συμβολή του Στρατού θα συνεχιστεί η επιχείρηση «καθαρή Αθήνα», καθώς διαπιστώθηκε ότι μόνοι τους οι ιδιώτες δεν μπορούν να τη φέρουν σε πέρας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η κυβερνητική απόφαση που επιχειρεί να στείλει μήνυμα αποφασιστικότητας προς πάσα κατεύθυνση θα υλοποιηθεί άμεσα, καθώς η έξοδος των πρώτων στρατιωτικών οχημάτων και στρατιωτών, προκειμένου να συμβάλουν στην αποκομιδή των απορριμμάτων, θα γίνει σήμερα.

Επιπλέον, οδηγοί του Στρατού θα κληθούν εντός της ημέρας, μαζί με στρατιώτες, να χρησιμοποιήσουν όσα δημοτικά απορρριμματοφόρα δεν είναι μπλοκαρισμένα από τους εργαζομένους και άρα είναι διαθέσιμα.

Η απόφαση ελήφθη ύστερα από σχετική πρόταση του Δήμου Αθηναίων αλλά του υφυπουργού Εσωτερικών Πάρη Κουκουλόπουλου, ο οποίος είχε επικοινωνία με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ζητώντας τη βοήθεια του Στρατού. Κι αυτό, γιατί μετά την απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ να σταματήσει την αποκομιδή και σε ευαίσθητους χώρους (λαϊκές, νοσοκομεία, σχολεία), μόνο με τους ιδιώτες ο όγκος των σκουπιδιών υπολογίζεται ότι θα αυξανόταν τις επόμενες ημέρες αντί να μειωνόταν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ο σχεδιασμός της εμπλοκής του στρατού βρίσκεται σε εξέλιξη κι έτσι ακόμη κανείς δεν γνωρίζει πόσα στρατιωτικά οχήματα (υπενθυμίζεται ότι ο Στρατός διαθέτει μεγάλο αριθμό απορριμματοφόρων) και πόσοι στρατιώτες θα ριχθούν στη «μάχη» των σκουπιδιών.

stoxos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου