Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ημιπαράνομη κυβέρνηση: Το 84,5% των πολιτών τους λέει "Επιτέλους, τέλος"! Ας δούμε τις κάρτες:


ImageΗ φράση "πολιτική κατάρρευση" είναι πολύ επιεικής για να περιγράψει αυτό που συμβαίνει με τις διαθέσεις του εκλογικού σώματος απέναντι στην κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου-Ε.Βενιζέλου: Για τρίτη
κατά σειρά δημοσκόπηση μέσα σε δύο ημέρες το ΠΑΣΟΚ κερδίζει το κολοσσίαιο ποσοστό του 15,5%! Σε δημοσκόπηση της GPO που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Ανατροπή» του Mega, η αξιωματική αντιπολίτευση είναι πρώτο κόμμα με 22,3% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 15,5%.

Κανονικά μιλάμε για μία κυβέρνηση ημιπαράνομη, αφού όσο και αν οι δημοσκοπήσεις δεν είναι εκλογές, οι διαθέσεις του εκλογικού σώματος έναντί της είναι οι χειρότερες για μια κυβέρνηση από τότε που ξεκίνησαν οι δημοσκοπήσεις ως μέτρο ανάλυσης των διαθέσεων του εκλογικόύ σώματος.
Το ερώτημα είναι πως πιστεύουν ότι νομιμοποιούνται να κυβερνούν και πως οι βουλευτές τους θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να ψηφίζουν μια κυβέρνηση που απλά δεν υπάρχει για το 84,5% του εκλογικού σώματος.
Ας δούμε τις κάρτες του MEGA για να επιβεβαιωθεί ο κυβερνητικός - σχεδόν - μηδενισμός σε ποσοστά. Να σημειώσουμε την καλή εμφάνιση του βουλευτή της Ν.Δ. Πάνου Παναγιωτόπουλου στο πάνελ των ομιλητών, αλλά να σημειώσουμε και πάλι ότι μόνο ευχαριστημένη δεν μπορεί να είναι η Ν.Δ. από τις επιδόσεις της που δεν αφήνουν περιθώριο για αυτοδυναμία...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου