Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Σε πανικό η Κυβέρνηση τρέμει τα... blogs γιατί δεν ελέγχονται !


Προχωρά και ο blogονόμος'Οχι βέβαια για κάτι αλλά τρέμουν από τον φόβο τους γιατί τα blogs δεν αφήνουν τίποτε να πέσει κάτω  και δεν κρύβουν τίποτε και αυτό δεν τον αντέχουν .

Η επιτροπή για τα blogs συνεχίζει το έργο της με στόχο να καταλήξει σε νέες ρυθμίσεις ελέγχου για το περιεχόμενο που ανεβαίνει στο Διαδίκτυο μέσα από blog. Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου απαντώντας σε ερώτηση της βουλευτού της Ν.Δ. Δ. Αυγερινοπούλου, είπε ότι η επιτροπή εξετάζει τη διεύρυνση του καταλόγου των εγκλημάτων
για τα οποία θα επιτρέπεται η άρση του απορρήτου. Υποστηρίζει βεβαίως ότι δεν υπάρχει πρόθεση να εμποδιστεί η ελεύθερη έκφραση στο Διαδίκτυο και αντικείμενο της επιτροπής είναι ο εξορθολογισμός των διατάξεων που αφορούν το ηλεκτρονικό έγκλημα.
Καλά εδώ ο λαός θα τους πάρει με τι πέτρες και αυτοί νοιάζονται για τους νόμους του διαδικτύου ...'Οχι βέβαια για κάτι αλλά τρέμουν από τον φόβο τους γιατί τα blogs δεν αφήνουν τίποτε να πέσει κάτω  και δεν κρύβουν τίποτε και αυτό δεν τον αντέχουν .
Επειδή δεν καταλαβαίνουν ακόμη για την νομοθεσία των blogs θα συνιστούσαμε τον υπουργό να σταματήσει τις (χαζαμάρες που λέει και ο Λαζόπουλος )


 http://trikalagr.blogspot.com/2011/09/blogs.html#ixzz1Z3SDg2N8

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου