Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΣΟΚ για το ΠΑΣΟΚ οι κρυφές δημοσκοπήσεις: Μετά βίας "πιάνει" το 15%!


Image
Tα αποτελέσματα των μυστικών δημοσκοπήσεων που διεξάγονται για λογαριασμό του Μεγάρου Μαξίμου είναι το λιγότερο... σοκαριστικά για το κυβερνών
κόμμα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ μετά βίας αγγίζουν το 15%!

Οι εισηγήσεις που φτάνουν στον πρωθυπουργό από τα πανικοβλημένα στελέχη της Ιπποκράτους θέτουν απαγορευτικό στο ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων εκλογών, μιλώντας για δεδομένο και αναπόφευκτο "Βατερλό" και μάλιστα θεωρώντας μη αναστρέψιμο το κλίμα, παρά την απόφαση για «κούρεμα» του χρέους κατά 50%.


Επιπλέον, σημειώνουν ότι στους χιλιάδες απογοητευμένους ψηφοφόρους που ήδη έχουν γυρίσει την πλάτη στο κόμμα, θα προστεθούν αρκετοί ακόμα που θα θεωρήσουν τις πρόωρες ως «επιχείρηση άτακτης φυγής» και «απόδραση του Παπανδρέου».
Η πιθανότητα αυτή να χαρακτηριστεί ως «άλλος Καραμανλής που εγκατέλειψε την χώρα» τρομοκρατεί τον σημερινό πρωθυπουργό, ο οποίος φαίνεται να απορρίπτει όπως «ο διάολος το λιβάνι» κάθε εισήγηση για προσφυγή στις κάλπες.

Υπό αυτά τα δεδομένα, ο Γιώργος Παπανδρέου επιμένει ότι «εκλογές θα έρθουν μόνο στην περίπτωση που με ρίξουν», άποψη-επιθυμία που δεν φαίνεται να την ασπάζονται όλα τα κυβερνητικά στελέχη.

Ήδη οι Ανδρέας Λοβέρδος, Χάρης Καστανίδης και Κώστας Σκανδαλίδης με τοποθετήσεις τους έχουν ταχθεί υπέρ των εκλογών ώστε να υπάρξει νομιμοποίηση των σκληρών μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου