Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΠΙΟ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ "ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΣΕ ..


Την εξωφρενική είδηση μεταφέρουμε από το Κυπριακό www.koukouvagia.com


Οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον ''δικαστηρίου'' του ψευδοκράτους ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής (φώτο μέση), ο οποίος ''κρατείται'' από χθες το βράδυ από τη λεγόμενη αστυνομία και, σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλη Κατσουνωτού, εκδόθηκε εναντίον του ''διάταγμα'' τριήμερης ''κράτησης''.

Ερωτηθείς, στο πλαίσιο σημερινών δηλώσεών του στο Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία, σχετικά με την ενημέρωση των Αρχών της Δημοκρατίας για τις πληροφορίες που μεταδίδονται από τα κατεχόμενα περί ''συλλήψεως'' του κ. Σαρρή από την ''αστυνομία'' του ψευδοκράτους για ερωτικό αδίκημα, στο οποίο εμπλέκονται και ανήλικοι, ο κ. Κατσουνωτός είπε ότι ''για το συγκεκριμένο θέμα έχει επικοινωνήσει ο Ελληνοκύπριος - Μέλος της Δικοινοτικής Επιτροπής για την Εγκληματικότητα με τον Αξιωματικό - Σύνδεσμο Αρχηγείου Αστυνομίας και μας ενημέρωσε για τη σύλληψη χθες το βράδυ του συγκεκριμένου προσώπου από τις κατοχικές αρχές''.
Οπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ο κ. Σαρρής ''σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον ψευδοδικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτησή του για περίοδο τριών ημερών''.
Πληροφορίες, αναφέρουν ότι, ο Μ. Σαρρής. φέρεται να έχει συλληφθεί από τις τουρκοκυπριακές Αρχές για συμμετοχή σε γκέι πάρτι στα Κατεχόμενα όπου και κρατείται.

Με τίτλο «η είδηση σεξ σκάνδαλο που αναστάτωσε το νησί» διαδικτυακές εφημερίδες αναφέρουν ότι ο Μιχάλης Σαρρής, υπουργός του Τάσσου Παπαδόπουλου, συνελήφθη, καθώς έκανε έρωτα επί χρήμασι με δύο άτομα.
stoxos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου