Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΑΖΑΝ,ΕΚΛΕΒΑΝ ΚΑΙΕΔΕΡΝΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΑ ΖΩΑ!

 
Το μίσος με το οποίο δρούσαν οι εγκληματίες σοκάρει.Δεν άντεξαν και έβαλαν τα κλάματα κάποιοι από τα θύματα τους όταν πήγαν στην ασφάλεια για να κάνουν αναγνώριση
.

Κρατούσαν ως και αρχείο με τα... κατορθώματά τους οι αλήτες.

 Ύποπτοι και οι γονείς ορισμένων που έπαιρναν μερτικό από τις ληστείες. Μαζί με την 16χρόνη Ελληνίδα που ήξερε τα πάντα και είχε σχέσεις με τον αρχηγό της συμμορίας,ήταν και ένας 15χρόνος Αλβανός που τον είχαν για τσιλιαδόρο.

 Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση των αδίστακτων ληστών με τα καλάσνικωφ, που εισέβαλαν σε σπίτια, λήστευαν και κακοποιούσαν γυναίκες. Οι Αλβανοί με τα οπλοπολυβόλα που συνελήφθησαν πριν από 3 μέρες έσπερναν τον τρόμο και τη βία στις γειτονιές της Αθήνας, αποκαλύπτοντας πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος που δρουν οι αλλοδαποί κακοποιοί.

Το μίσος με το οποίο δρούσαν οι εγκληματίες σοκάρει, ενώ οικογένειες στα νότια προάστια ζούσαν κάθε βράδυ υπό το φόβο των «ληστών με τα καλάσνικωφ».
Τα ανθρωπόμορφα τέρατα που λήστευαν και χωρίς κανένα δισταγμό βίαζαν κατ' επανάληψη γυναίκες μπροστά στα παιδιά και τους συζύγους τους κρατούσαν ακόμη και... αρχείο.
Η σπείρα με τα πολεμικά όπλα το τελευταίο δίμηνο έχει εισβάλει σε τουλάχιστον 7 με 10 σπίτια, με τα θύματά τους να ζουν εφιαλτικές στιγμές, όπως και στην περίπτωση της οικογένειας της Γλυφάδας, όπου εισέβαλαν στο σπίτι, λήστεψαν και βίασαν μια γυναίκα μπροστά στα μάτια του συζύγου τους.

 Σύμφωνα με στελέχη της αστυνομίας, η συμμορία ήταν άρτια εκπαιδευμένη στα πολεμικά όπλα, ενώ και οι στόχοι που επέλεγαν κάθε άλλο παρά τυχαίοι ήταν, καθώς εισέβαλαν σε σπίτια οικογενειών με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι πως το αρχείο, για την ακρίβεια εκτυπώσεις δημοσιευμάτων από sites που αναφέρονταν στη δράση τους, το διατηρούσε στο σπίτι της η 16χρονη Ελληνίδα που φαίνεται γνώριζε τα πάντα.

Πολλά από τα λεφτά από τις ληστείες αλλά και χρήματα που αποκόμιζαν από την πώληση των κλοπιμαίων φαίνεται όμως ότι κατέληγαν στους γονείς τους οι οποίοι όπως λένε οι αστυνομικοί μάλλον έκαναν τα στραβά μάτια και αν δεν ενθάρρυναν τουλάχιστον επέτρεπαν δια της σιωπής τους τη δράση των παιδιών τους.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι ληστές για να μπερδέψουν τις έρευνες των αστυνομικών δεν είχαν τον ίδιο τρόπο δράσης. Φορούσαν κουκούλες ώστε να μην υπάρχει περιγραφή των προσώπων τους από τα θύματα, άλλαζαν όπλα, δεν χρησιμοποιούσαν πάντα καλάσνικοφ, ποτέ δεν πήγαιναν όλοι μαζί σε μια ληστεία, χωρίζονταν σε τριάδες και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις έκαναν δύο “χτυπήματα” την ίδια νύχτα.

Οι αστυνομικοί υποπτεύονται ότι η πεντάδα των νεαρών και η 16χρονη κοπέλα δεν είναι οι μόνοι που εμπλέκονται, υπάρχουν ακόμη δύο πρόσωπα. Τώρα το μόνο που μένει είναι να τους κάνουν κι αυτούς ηρωικό τραγούδι στη γείτονα χώρα,για να περηφανεύονται. (εγκληματικότητα)
stoxos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου