Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

Στον Σ.Ψυχάρη η επιτήρηση του MEGA μέχρι την Κυριακή;ImageΣτον Σ.Ψυχάρη ανέθεσε την "επιτήρηση" του MEGA τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όπως μεταδίδει το blog fimotro: 

"Το πάνω χέρι στο ειδησεογραφικό κομμάτι του MEGA πήρε σύμφωνα με πληροφορίες του FIMOTRO, ο Σταύρος Ψυχάρης. Χθες η συνάντηση στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή, πραγματοποιήθηκε σε πολύ βαρύ κλίμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την συζήτηση μονοπώλησαν ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Σταύρο Ψυχάρη. Ο έτερος μεγαλοιδιοκτήτης του MEGA, Γιώργος Μπόμπολας μίλησε ελάχιστα. 
Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ να πέσουν οι τόνοι της κριτικής τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή που θα κλειδώσει το κούρεμα του χρέους στη Σύνοδο Κορυφής. Κατά τις ίδιες πηγές, ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον Σταύρο Ψυχάρη του είπε ότι: "Μαζί θα μιλάμε για τις εξελίξεις και την ειδησεογραφία"!
Ο Σταύρος Ψυχάρης απέφυγε να απαντήσει στο άνοιγμα του πρωθυπουργού δεσμεύτηκε όμως ότι θα πέσουν οι τόνοι της κριτικής από το MEGA μέχρι την Κυριακή. Περισσότερα σε άλλο ρεπορτάζ που θα αναρτήσουμε αργότερα"...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου