Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

OnAlert: Το παραμύθι των Fremm,οι σκοπιμότητες και η εθνική ζημιά


“Για σκοπιμότητες και συμφέροντα” κάνουν λόγο πηγές του ΥΕΘΑ σχετικά με το θόρυβο που προκλήθηκε από δημοσίευμα του Der Spiegel για προμήθεια γαλλικών φρεγατών!


Το θέμα συντηρείται εδώ και πολλούς μήνες από συγκεκριμένα δίκτυα πληροφόρησης ,για ευνόητους λόγους. Θέμα φρεγατών Fremm δεν υπάρχει εδώ και πάρα ,μα πάρα πολλούς μήνες όταν ακόμη ΥΕΘΑ ήταν ο Ε.Βενιζέλος ο οποίος από ραδιοφώνου είχε βάλει …ταφόπλακα,αποκαλύπτοντας ότι δεν μπορεί η Ελλάδα να συζητά ένα πρόγραμμα αξίας 7 δις!!!

Και ένα πρόγραμμα θα προσθέσουμε ,που δεν το θέλει το ΠΝ. Αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια και γι΄ αυτό από το ΥΕΘΑ η εμμονή κάποιων στο συγκεκριμένο ζήτημα χαρακτηρίζεται πλέον τουλάχιστον ύποπτη.

Στο θέμα αναφέρεται και δημοσίευμα των ΝΕΩΝ σήμερα, στο οποίο γίνεται λόγος για “υποτιθέμενη νέα εμπορική πρόταση των Γάλλων”, η οποία όμως δεν έχει φθάσει ποτέ στην ελληνική κυβέρνηση!

Δυστυχώς οι επιχειρηματικές σκοπιμότητες κάποιων προκαλούν για μία ακόμη φορά τεράστιο πρόβλημα στη χώρα. Και το χειρότερο; Ότι αυτοί που προκαλούν τη ζημιά, εμφανίζονται και…ως υπερπατριώτες που δήθεν ανησυχούν για τον αφοπλισμό της χώρας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου