Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

ΦΕΣΤΙΒΑΛ... ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ! ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ...


Το ξενοδοχείο The Westin Athens στο Astir Palace Resort ανακινεί την ελληνοτουρκική γαστρονομική φιλία και σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Τουρκίας και την
Turkish Airlines θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά ένα Φεστιβάλ Τουρκικής Κουζίνας, στο εστιατόριο Al Fresco, από τις 14 έως τις 25 Οκτωβρίου του 2011.
Πιο συγκεκριμένα, δύο φιλοξενούμενοι Τούρκοι σεφ, μέλη της... Εθνικής Τουρκικής Γαστρονομικής Ομάδας, έρχονται ειδικά από το ξενοδοχείο Sheraton Maslak της Κωνσταντινούπολης, για να μας ταξιδέψουν γευστικά σε κάθε γωνιά της Τουρκίας και δημιουργούν ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού, με τα πιο αντιπροσωπευτικά και αυθεντικά πιάτα της. Τα ορεκτικά και τα γλυκά θα προσφέρονται σε ειδικά διαμορφωμένο μπουφέ με το κόστος να ανέρχεται στα 26 €, ενώ υπάρχει ειδικός κατάλογος για τα κυρίως πιάτα με extra χρέωση. Αναμφίβολλα, πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσει κάποιος την Τούρκικη κουζίνα σε ένα από το ομορφότερα σημεία της Ατιικής, τον Αστέρα Βουλιαγμένης. Επίσης, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα κληρωθεί ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για 2 άτομα, με διαμονή στο Ξενοδοχείο Sheraton Maslak.
turkishgreeknews.org

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου