Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Σοκαριστικό βίντεo: Τρόμος σε σχολείο - Άγριος ξυλοδαρμός γκέι μαθητήΗΠΑ, επιθέσεις, ενδοσχολική βία, gay, bullying, βίντεο, facebook, σεξουαλική ταυΣοκαριστικό βίντεο με επίθεση κατά γκέι μαθητή σε σχολείο των Ηνωμένων Πολιτειών, κάνει το γύρο του κόσμου προκαλώντας
σάλο στην κοινή γνώμη.
Το βίντεο καταγράφηκε από κινητό και στη συνέχεια ανέβηκε στο Facebook. Ο ανήλικος δράστης, ο οποίος δεν κατονομάζεται, φαίνεται να έχει στήσει ενέδρα στο ανυποψίαστο θύμα του και στη συνέχεια να τον ξυλοκοπεί με μίσος.
Ακόμα και όταν το θύμα τον ρώτησε γιατί του επιτίθεται, ο δράστης δεν σταμάτησε τα γρονθοκοπήματα προκαλώντας του κακώσεις στο πρόσωπο και το σώμα.
Η διεύθυνση του σχολείου τιμώρησε με τρεις ημέρες αποβολή το δράστη, όμως η μητέρα του θύματος δεν ικανοποιείται με την απόφαση και σκοπεύει να κινηθεί δικαστικά.
Η ενδοσχολική βία κατά των ομοφυλοφίλων είναι δυστυχώς σύνηθες φαινόμενο το οποίο παρά τη γενική κατακραυγή συνεχίζει να υφίσταται. Το τραγικό αποτέλεσμα αυτών των πρακτικών ήταν οι πρόσφατες αυτοκτονίες δύο μαθητών που υπήρξαν θύματα τραμπουκισμού λόγω του σεξουαλικού τους προσανατολισμού.
 
http://www.iefimerida.gr0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου