Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

Αποδοκίμασαν τον Μπουτάρη στην μαθητική παρέλαση [βίντεο]Αποδοκίμασαν τον Μπουτάρη στην μαθητική παρέλαση [βίντεο]Εκπαιδευτικοί και πολίτες αποδοκίμασαν τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, αμέσως μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης
στην πόλη. Όταν ολοκληρώθηκε η παρέλαση εκπαιδευτικοί μέλη της ΕΛΜΕ πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας, ενώ τους ακολούθησαν και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Και ενώ όλοι πίστευαν πως η διαμαρτυρία τους ολοκληρώθηκε, εκείνοι κινήθηκαν προς την εξέδρα που ήταν ο κ.Μπουτάρης και τον αποδοκίμασαν έντονα.
Νωρίτερα και κατά τη διάρκεια της παρέλασης, οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου όταν πέρασαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων γύρισαν το κεφάλι τους από την άλλη πλευρά, ενώ μαθητές από άλλα σχολεία συνέχισαν να κοιτούν ευθεία.
Για πρώτη φορά στην εξέδρα των επισήμων δεν βρέθηκε υπουργός, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ή των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Στην εξέδρα των επισήμων βρέθηκαν μόνο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας...0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου